skip to Main Content

Glassruter

Vi leverer alt fra standardiserte til skreddersydde glassløsninger som er tilpasset dine mål. Utvalget innen glass er stort. Vi forteller deg gjerne hva som vil passe best til ditt behov.

Måltilpasset dusj

Har du et skråtak i baderommet, eller begrenset plass? Vi hjelper deg å planlegge og sette opp skreddersydde dusjløsninger som passer til ditt bad. Spør oss om måltilpasset dusj!

Pleksiglass

Vi har et stort utvalg i Akryl og Polycarbonat til båt, hus, hytte og drivhus. Bøying og bearbeiding utføres etter alle kunstens regler og sluttføres med montering om ønskelig.

Isolerglass

Det er store innsparinger ved å erstatte gammeldagse isolerruter med nye moderne energiglass og øke komforten i hjemmet.

Sikkerhetsglass

Herdet glass/sikkerhetsglass er opptil 6 ganger sterkere enn vanlig glass. Skulle dette knuse, blir glasset til små, ufarlige biter.

Restaurering av gamle vinduer

Vil du å beholde den tradisjonelle sjarmen, og samtidig ønsker å beholde de gode, gamle materialene, kan vi hjelpe deg med restaurering av gamle vinduer og dører.

Varmebestandig glass (til vedovner)

Har du fått skader på glasset i vedovnen? Vi har svært kort leveringstid på varmebestandig glass og lager måltilpassede løsninger, mens du venter.

Blyinnfattet glass

Vi leverer både klassiske mønster for blyglass, og dekorglass. Slipp kreativiteten løs med egne design, har du en idé – tar vi utfordringen. Vi restaurerer også glassmalerier/innfatninger.

Speil

Vi leverer speil til bad og interiør til både privat og industrimarkedet. Har speil i forskjellige tykkelser og farger på lager.

Interiørglass

Glass er et allsidig byggemateriale. Planlegger du glass over kjøkkenbenk, bildeglass, glassvegger eller andre typer dekorglass i interiøret? Ta kontakt, vi kan levere glass til det meste.

Båtskjermer

Vi kan levere båtskjermer til mange forskjellige småbåter på markedet, spør oss om utvalget.

Back To Top